9-11, the truth will be revealed...

Måste bara börja med att visa hänsyn åt de nästan 3000 pers. som miste livet under terrorattacken den 11 sept 2001, varav över 300 brandmän. Må ni alla vila i frid, sanningen kommer att komma fram såsmåningom. 9-11 var ett inside jobb, U.S regering låg bakom allt. 
Dt finns så jävla mycket bevis som tyder på detta, vene vart jag ska börja. Jag skulle kunna hålla på o skriva om sanningen om  9-11 i dagar utan o sluta, har tyvärr inte den tiden. Tar upp några saker som kommer få er att fundera hela kvällen
Ni har säkert hört det som sagts på nyheter, det vara några jävla araber som kraschade in två flygplan i ett världens högsta byggnader. Allt under en mans plan, Usama bin Laden.
Men tyckte ni inte att det var lite konstigt att båda tornen rasade samman efter att ha brunnit lite i ett få tal timmar.
En byggnad (nästan samma höjd som empire state bulding) i Madrid såg ut som ett inferno, det brann i nästan 24 timmar och rasade aldrig. Några timmar efter att branden var släckt tålde den en lyftkran på toppen av byggnaden, den skulle alltså direkt försöka fixa skadorna o bygga på så mycket som möjligt. Any way, my point är iaf att byggnad aldrig rasade samman, hur kan det då vara möjligt att båda WTC tornen rasade efter ett få tal timmar av brinnande, jo sprängämnen i byggnaderna.
Nu säger ni säkert, va fan tror den här dumma peruanen, vem fan har sagt allt det här...

De gjordes en undersökning på ett av WTC tornen o kastade ner en liten sten för att se hur lång tid det tog för den o nå marken(en höjd på över 400m), det tog 9 sekunder för stenen att nå marken. Det norra tornet rasade samman på bara 9.1 sekunder. Hur fan är det möjligt att en byggnad rasa på nästan samma tid, Stenen hade inget mer än luftmotstånd på vägen ner, det norra tornet hade över 100 våningar på sin väg ner. Konstigt?

Vart kommer regeringen in i bilden då? Det kanske var några araber som planterat bomberna i byggnaderna.
En av George Bush släkting, tror t o m att det var hans bror, hade jobbat som säkerthetschef i WTC o slutade den 10 sept 2001, Hans efterträdare dog första dagen på jobbet som säkerhetschef den 11 sept 2001.
C.I.A  hade "fångat" Usama bin Laden två månader innan terrorattacken, sanningen var att han hade haft en läkarundersökning hos dem o han fick en enorm summa pengar för att bli den man som alla senare skulle hata. Efter terrorattacken skickades en filminspelning "gjord av" Al-Qaida och det stod att det var dem som hade legat bakom allt och att Usama bin Laden var deras ledare...
Det finns flera bildbevis som visar hur det skjuts ut rök från vissa ställen där planen inte äns var i närheten, kort tid efter det rasade de samman.

Kan hålla  på hela dagen asså, all den här informationen har jag sett på flera videon som finns på  http://www.loosechange.com/ och youtube "sökord: "9-11 the truth" o "bombs planted in WTC"
Jag tog bara upp några saker som ni verkligen skulle förstå, deras engelska är btw jävligt svår så vissa kanske inte uppfattar all information.
Jag vet infon om regeringen var inte så tydlig men kolla på videonen så förstår ni


Bilden är baxad från Daily News

- I don't think Bush did it, 'cuz he isn't that smart
He's just a stupid puppet taking orders on his cell phone
From the same people that sabotaged Senator Wellstone
The military industry got it poppin' and lockin'
Looking for a way to justify the Wolfowitz Doctrine
And as a matter of fact, Rumsfeld, now that I think back
Without 9/11, you couldn't have a war in Iraq
Or a Defense budget of world conquest proportions

Government ties is really why the Government lies
Read it yourself instead of asking the Government why..

They tell you to listen, but they don't really tell you they mission
They funded Al-Qaeda, and now they blame the Muslim religion
Even though Bin Laden, was a CIA tactician
They gave him billions of dollars, and they funded his purpose
Fahrenheit 9/11, that's just scratchin' the surface

Immortal Technique - The Cause of Death - bin Laden


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0